who's who in Rotary Noord-Nederland?

AG regio 1A (Friesland-Oost) Albert Volders

(RC Leeuwarden-Nijehove)

 

"Mijn naam is Albert Volders, sinds eind vorige eeuw lid van de Rotaryclub Pekela, daarna (vanaf 2000) lid van de club Groningen-West en sinds eind vorig jaar lid van Leeuwarden-Nijehove. Ik ben op 1 juli 1999 notaris geworden in de gemeente Grootegast en dat tot 1 juli 2018 geweest; vanaf die datum tot op heden ben ik notaris in Leeuwarden.

Ik woon al weer ruim 2 jaren in Leeuwarden samen met mijn partner, Jantiena Boersma; zij is lid van Leeuwarden-Oldehove. Ik heb uit mijn vorig huwelijk 2 kinderen, een dochter van bijna 25 en een zoon van 22.

Alle jaren dat ik Rotarian ben geweest, heb ik daarover altijd een prima gevoel gehad. Je probeert op een neutrale wijze wat te doen voor de samenleving dichtbij en soms voor die van wat verder weg, je komt in contact met anderen, zodat je blikveld van alleen binnen je eigen professionele omgeving daardoor toch behoorlijk wordt verruimd. En bovendien ervaar ik persoonlijk ook extra warmte en vriendschap van de leden met wie je in contact komt. En nu, na wat meer intern binnen de clubs mijn dingen te hebben gedaan, lijkt het me ook leuk om op een iets hoger niveau boven de clubs voor Rotary iets te kunnen doen."

 

Werkgebied: Leeuwarden (4x), Dokkum, Schiermonnikoog, Lauwersland, Bergum en Drachten (2x).