© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

nieuwe RLI-trainingen

boerderij Op de Haar

In 2019 is het initiatief genomen voor de Nederlandse variant van het Rotary Leadership Institute in ons district. Wij noemen dat voortaan het Rotaryleerinstituut (RLI). De eerste twee trainingen zijn inmiddels met groot succes afgerond. Onderstaand vind je meer informatie over de inhoud en kosten van de trainingen, voor wie het is bedoeld, et cetera, et cetera.

Het RLI is bedoeld voor Rotarians die zich - hetzij vanuit hun functie, hetzij vanuit persoonlijke interesse - meer willen verdiepen in alles wat met Rotary International, haar projecten, activiteiten en mogelijkheden te maken heeft.


weet-dag
doe-dag
mijn-club-dag 

In een drietal interactieve trainingsbijeenkomsten op zaterdagochtend zullen ervaren Rotarians (oud-gouverneurs, voorzitters van districtcommissies, et cetera) de deelnemers bijpraten over relevante thema’s. De thema’s zijn onder meer teambuilding binnen de clubs, succesvolle Rotaryprojecten,  de organisatiestructuur van Rotary, pr & communicatie en succesvol ledenbeleid. Ook typische Rotaryzaken zoals vocational service, young-generationprojecten en The Rotary Foundation komen aan de orde.

 

Deze derde reeks van drie bijeenkomsten start in het voorjaar van 2022 en wel op de volgende data:

  1. Zaterdag 15 januari 2022
  2. Zaterdag 12 februari 2022
  3. Zaterdag 12 maart 2022

De bijeenkomsten zullen worden gehouden in boerderij Op de Haar in Marum en daarmee op een redelijk centraal punt in ons district. De opleiding is zeer geschikt voor (inkomende) bestuursleden en commissievoorzitters, maar zeker ook voor ieder ander die een actieve rol binnen uw Rotaryclub wil vervullen. De kosten zijn beperkt; € 125,- p.p. voor drie trainingsochtenden inclusief de lunch. We hebben de clubvoorzitters gevraagd de kosten -of tenminste een deel daarvan- voor rekening van de Rotaryclubs te laten komen.

 

INTERESSE? MELD JE DAN HIER AAN...


Wij zien erop toe, dat de RIVM-richtlijnen tijdens de bijeenkomsten worden gehandhaafd. De groep houden we daarom beperkt tot maximaal 12 personen per training. Eventueel kunnen we bij een grotere belangstelling een vierde training in het najaar organiseren.