© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

training Rotaryleerinstituut

Het Rotaryleerinstituut (RLI) is bedoeld voor Rotarians die zich - hetzij vanuit hun functie, hetzij vanuit persoonlijke interesse - meer willen verdiepen in alles wat met Rotary International, haar projecten, activiteiten en mogelijkheden te maken heeft.

 

weet-dag
doe-dag
mijn-club-dag

In een drietal interactieve bijeenkomsten op zaterdagochtend praten ervaren Rotarians (oud-gouverneurs, voorzitters van districtscommissies, et cetera) de deelnemers bij over relevante thema’s.

De thema’s zijn onder meer teambuilding binnen de clubs, succesvolle Rotaryprojecten,  de organisatiestructuur van Rotary, pr & communicatie en succesvol ledenbeleid. Ook typische Rotaryzaken zoals vocational service, young generationprojecten en The Rotary Foundation komen aan de orde.

De opleiding is zeer geschikt voor (inkomende) bestuursleden en commissievoorzitters, maar zeker ook voor ieder ander die een actieve rol binnen uw Rotaryclub wil vervullen.

De kosten zijn beperkt; € 120,- p.p. voor drie trainingsochtenden inclusief de lunch. Mogelijk kunnen clubs een deel van de kosten voor hun rekening nemen. De bijeenkomsten zullen ergens op de as Groningen-Drachten worden gehouden.MEER INFO RLI...


 

…i.v.m. covid-19 zijn de bijeenkomsten tot nader order opgeschort…

 

Met vriendelijke groet,

RLI-coördinatoren district 1590:

Jaap T.B. Bos & Cees Smit Sibinga


1 / 6