© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Rotaryfestival 2022

Zondag 15 mei 2022 gaat het
tussen 11.00 en 20.00 uur gebeuren!


In de zeer centraal gelegen DeFabrique (prachtig industrieel erfgoed) in Maarssen zullen nu al zeker 3000 Rotarians en hun familie, vrienden, kennissen, collega’s, relaties en sponsors bij elkaar komen om presentaties van verschillende Rotaryclubs uit heel Nederland te beleven op de Inspiratiemarkt, als onderdeel van het festival, en te zien hoe Rotary als vrijwilligersorganisatie een effectieve motor achter vele goede doelen blijkt te zijn. Wereldwijd! ‘Rotary - Serve to Change Lives…’

laten zien wat je doet
en discussiëren over de toekomst

What’s in it for you? 

Het Rotaryfestival 2022 vervangt komend jaar voor veel districten de traditionele Rotarydiscons, behalve voor district 1610 dat naast ondersteuning van het Rotaryfestival ook een eigen discon organiseert omdat die al gepland was. De reden waarom we het dit jaar spetterend anders gaan doen is dat we behoefte voelen aan iets groots met elkaar, samen werken aan oplossingen, ontmoeting en vooral ook positiviteit. Met elkaar werken we aan ‘levens veranderen’.  


Deze effectieve motor achter vele goede doelen verdient betrokkenheid. 

Het jaarthema ‘Rotary changes lives’ kunnen we vanuit de clubs direct handen en voeten geven waarbij we zoals vanouds nuttig en aangenaam verenigen. Daar zijn we tenslotte goed in. 


Met alle plezier brengen we alleen maar positieve mensen bij elkaar. 

De belofte is helder: een positieve dag beleven waarbij je ook nog eens zelf je stempel kunt drukken op verandering. En samenwerkende oplossingen kunt bedenken. We willen tenslotte allemaal het verschil maken. Zo wordt het juist niet alleen een intern feestje maar positioneren we Rotary als die wereldwijde vrijwilligersorganisatie die een effectieve motor is achter vele goede doelen.

Je wordt er altijd wijzer van! Kijk maar: 

Op 21 locaties met voor elk wat wils vind je een prachtprogramma met:

  • Stands van clubs en goede doelen
  • Topentertainment voor alle leeftijden
  • Foodtrucks, eethuisjes en terrasjes
  • Conferenties en rondetafelgesprekken
  • De altijd scherpe discussieleider Charles Groenhuijsen ontvangt gasten van hoog niveau van het kaliber Diederik Gommers, Anne Schoenmakers (Greenpeace) en André Kuipers
  • Openspacemeetings
  • De raket van het wereldwijde educatieprogramma  want: “SpaceBuzz” is erbij!

 (De Nederlandse astronaut Andre Kuipers is ambassadeur). Vanuit deze levensechte raket, worden een aantal bezoekers gelanceerd naar de ruimte om zelf de pracht en kwetsbaarheid van onze planeet te ervaren, net als astronauten.


Dit hoge niveau van top-entertainment
mag geen enkele club missen!

Het Rotaryfestival is voor álle clubs in heel Nederland. Daarom hebben we een zeer centraal gelegen locatie gekozen: tussen Utrecht en Maarssen. Dit is een bijzonder veelzijdig evenementenbedrijf op het terrein van een voormalige lijnolie- en mengvoederfabriek. Met in totaal 20 loodsen, silo’s en hallen op meer dan 10.000m2 biedt DeFabrique ontzettend veel ruimte voor grote variatie in presentaties, bijeenkomsten en ontspannen eten, drinken en dansen. Nieuwsgierig waar je naartoe gaat?

Aan het einde van de dag heb je zeker weten iets opgestoken, bijzondere mensen gesproken, contacten gelegd, gelachen en geproefd van het nieuwe Rotary.


kosten:

De kosten per club bedragen € 500,-. Voor dit bedrag krijgt je club:

  • 10 entreekaarten met (indien gewenst)
  • 1 gratis kraam of stand;

dit aanbod voor vroegboekers geldt tot 31 december 2021

Individuele kaarten: € 10,- p.p.

Wacht niet te lang want VOL = VOL

 
website:

Voor het laatste nieuws en om u in te schrijven, ga naar:


ROTARYFESTIVAL 2022


deel deze pagina: