ROTARY WITHOUT BORDERS

 

INSTITUTE AMSTERDAM 9-11 OKTOBER 2020

 

Van 9 tot 11 oktober 2020 wordt in Amsterdam Rotary's Institute georganiseerd. Deze conferentie wordt gehouden voor meer dan 90 districten in Europa. De organisatie is in handen van "ons" Nederlandse directielid van Rotary International, Jan Lucas Ket (club Purmerend), samen met zijn Schotse en Franse collega's Tony Black en Roger Lhors.

Het Institute is een bijeenkomst waarbij de president van Rotary International, bewindvoerders van de Rotary Foundation en districtsleiders elkaar ontmoeten. Er worden informatie en ideeën uitgewisseld en het Institute is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende meeting waaraan alle Rotarians en Rotaracters kunnen deelnemen.

Bestaande Rotary- en Rotaractprojecten in de deelnemende landen worden als uitgangspunt genomen voor het bespreken van allerlei Rotary- en Foundationzaken en er wordt besproken waarom ze zo interessant of succesvol waren en wat we ervan kunnen leren.

Het Institute wordt zo ook een plaats waar clubs en districten elkaar kunnen vinden. En daarnaast is het een gelegenheid om buitenstaanders met Rotary kennis te laten maken: op zaterdag 10 oktober 2020 draait de "carrousel of friendship".

 

meer info …