© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

16e Leekstermeerwandeltocht

Wandel mee met de 16e Leekstermeerwandeltocht op 3 juni 2023


   


Op zaterdag 3 juni 2023 kunt u weer deelnemen aan de Leekstermeerwandeltocht. Inmiddels is dit wandelevenement in onze regio en ook daarbuiten een begrip geworden en is het aantal deelnemers over de jaren uitgegroeid tot over de 1.000 per keer. Ook dit jaar zijn weer nieuwe aantrekkelijke routes uitgezet rond het Leekstermeer, de Onlanden en de Kop van Drenthe.

U kunt kiezen uit vier afstanden: 10, 17 ½, 25 en 40 km. Dus of u nu een gezellige wandeling wilt maken voor de ontspanning of juist een grote afstand wilt lopen om bijvoorbeeld te trainen voor de Nijmeegse Vierdaagse, het is allemaal mogelijk.

Start en finish zijn traditioneel bij Infocentrum Landgoed Nienoord te Leek. Op deze plek en ook onderweg is er weer op diverse plekken een muzikaal onthaal wat voor een feestelijke sfeer zorgt.

Deelname aan de wandeltocht is alleen mogelijk door u vooraf in te schrijven. Klik hiervoor op onderstaande knop. Hier vindt u alle informatie over deelname aan de 16e Leekstermeerwandeltocht.

 

MEER INFO EN INSCHRIJVEN...


De opbrengst van de Leekstermeerwandeltocht komt dit jaar geheel ten goede aan de Humanitas kindervakantieweken.

Kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar die door hun gezinssituatie niet op vakantie kunnen gaan krijgen hierdoor toch de mogelijkheid om samen met leeftijdsgenootjes een week plezier te hebben op een vakantieboerderij in Drenthe.

De organisatie van de Leekstermeerwandeltocht is in handen van Rotary Groningen-West

deel deze pagina: