REESTWALK 2017 DAVEREND SUCCES

reestwalk

De Reestwalk die op zondag 5 november 2017 is gehouden door de Rotary Meppel, heeft vijftien vakantievouchers opgeleverd voor de arme kant van Meppel. Bijna 750 deelnemers deden mee aan het geslaagde evenement.

 

De start vond plaats vanuit het prachtige chateauhotel en restaurant “De Havixhorst” in De Wijk. Het centrale plein was in herfstsfeer aangekleed met vuurkorven en een zalmrokerij. Er konden verschillende wandelingen worden gemaakt. Onderweg waren er allerlei verrassingen, waaronder singer-songwriters, originele foodtrucks, speurtochten voor kinderen en een heuse glühweinbar. Deelnemers hebben de dag als ongelooflijk leuk ervaren! Eenmaal terug op de startlocatie kon er aansluitend wat gegeten en gedronken worden onder het genot van live lazy jazzy music!

 

Tijdens het evenement heeft Piet Paulusma zijn opnamen gemaakt voor zijn avonduitzending.

 

Met de opbrengsten krijgen vijftien gezinnen een vakantievoucher aangeboden. Komende week wordt bekend hoeveel geld er is opgehaald. Gezien het succes wordt het evenement volgend jaar herhaald in een nog betere (culinaire) versie!