© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Rotaryzomerpuzzel

PUZZEL 'ZOMERKAMP'

nieuwe ‘EndPlasticSoup’-puzzel staat in teken van Rotary Summercamps

 

Puzzel jij ook mee voor het goede doel? Bestel dan snel een van de puzzels via

https://rotarywinschoten.247bestellen.nl

voor slechts € 20,00 per stuk incl. BTW (excl. € 6,00 verzendkosten).

Bij een bestelling van 10 stuks of meer is de verzending gratis.

 


‘’ROTARYCLUBS WINSCHOTEN EN LEER SLAAN HANDEN INEEN"

 

De Rotaryclubs uit Winschoten en Leer (OstFriesland) slaan de handen ineen voor de actie ‘Puzzel mee voor een schone zee’. Na het succesvolle debuut van de kerstpuzzel die Rotary Winschoten vorig jaar ontwikkelde (opbrengst 60.000 euro), was de vraag naar een vervolg groot. “Niet alleen van puzzelaars uit Nederland, maar ook van onze Oosterburen. Vandaar dat we nu, voor de zomer, samen met Rotaryclub Leer een nieuwe ‘EndPlasticSoup’-puzzel verkopen zowel in Nederland als in Duitsland”, zegt Freerk Potze van Rotaryclub Winschoten.

 

VOOR EEN SCHONE ZEE

 

De Santa Run met 50 rennende kerstmannen en de Duckrace van de vorige puzzel verving tekenaar René Leisink van Studio Noodweer voor activiteiten die te maken hebben met de internationale Rotary Summercamps. Vrolijke jongeren uit allerlei landen vermaken zich uitstekend op en om het water.

Potze: “Dat past bij ons doel. Jaarlijks verdwijnt er wereldwijd ruim acht miljard kilo plastic afval in de zeeën en oceanen. De opbrengst van onze actie gaat daarom weer naar de ANBI stichting EndPlasticSoup, voor de ontwikkeling van projecten die voorkomen dat plastic in de zee stroomt.Dit sluit ook goed aan bij het internationale thema van Rotary wereldwijd: Protecting the Environment.”

 

HOE BESTEL IK DE 'ENDPLASTICSOUP'-PUZZEL?

 

Deze 1.000 stukjes tellende puzzel kost, net als de kerstpuzzel, 20 euro, exclusief verzendkosten. Bij 10 puzzels of meer is de verzending gratis. De puzzel is te bestellen via: https://rotarywinschoten.247bestellen.nl

 

Gouden Rotary-logo: In drie dozen zit een gouden Rotary-logo verpakt. Wie dit aantreft, kan het bij ons melden en ontvangt 500 euro om te besteden aan een goed doel naar eigen keuze!