© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

seminar vocational service

SAVE THE DATE !!


zaterdag 5 februari 2022 in Amersfoort.DUURZAAMHEID en RECHTVAARDIGHEID


Waar zijn wij eigenlijk mee bezig – het is tijd voor reflectie en reflexief handelen


Kijkend naar Vocation verwoord in de 4-Way test  kan het niet anders dan  ‘Environment’  in de armen sluiten. Ze omvat immers  alle andere Rotary focusgebieden en is zonder een gezond leefmilieu duurzaamheid en rechtvaardigheid wel mogelijk?

Daarom gaat ons  3e landelijke Vocational Service seminar vooral hierover*.  Logisch ook na de twee succesvolle voorgangers over respectievelijk ‘Ethiek en techniek (2016)’ en ‘ Integriteit als vitale verbinder (2020)’.

 

Waarom nu ‘Environment’?

Dit  7e aandachtsgebied is, in tegenstelling tot de overige 6, vooral gericht op de manier  waarop wij als Rotarians met ons doen (handelen) en laten (nalaten) hieraan bijdragen.

In het ochtendprogramma presenteren een drietal sprekers vanuit hun speciale invalshoek het thema om in de middag na de lunchpauze in workshops uit elkaar te gaan om het gesprek te hebben  met elkaar hoe er als Rotarian inhoud aan te geven in ons werk/ professie. Zo proberen wij het denken (de reflectie) te stimuleren over morele meningsvorming binnen Vocational Service over dit belangrijke maatschappelijke aandachtspunt .

(* In de workshops komen ook nog andere praktische  aspecten van Vocational Service aan de orde!)

Toegankelijk voor alle Rotarians en Rotaractors, liefst met introducés en/of potentiële leden.

Natuurlijk gelden de actuele coronaregels van de overheid.

(een gedetailleerde uitnodiging / inschrijving en programma volgt nog)