© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

TRF Seminar 04-11-2021

Wat een bijzonder en inspirerend Rotary Foundation Seminar hebben we gisteren meegemaakt in ons district! Zo’n 120 Rotarians kwamen in Vlaardingen bij elkaar en verlieten de zaal met hernieuwde energie voor al het moois wat Rotary doet!

Het eerste deel van de avond, hoorden we wat het “Bescherm het leefmilieu“ focusgebied voor Rotary Clubs kan betekenen en hoorden we inspirerende presentaties over “End Plastic Soup”, “Hier begint de zee” en “Water-educatie voor een beter milieu”, gevolgd door een interactieve Mentimeter sessie, die de zaal deed onderlopen met goede nieuwe project ideeën.

Daarna presenteerden 6 Rotary Clubs hun voorgenomen projecten met een zgn “District Grant pitch” voor financiële support van de Rotary Foundation en met resultaat! In totaal werd er zo’n 12,500 Euro aan deze prachtige projecten toegekend.

Dank aan de Rotary Foundation commissie voor het organiseren van deze bruisende avond en alle anderen die bijgedragen hebben. Het was een bruisende avond die het Rotary-hart sneller deed kloppen!