Uitnodiging voor het Rotary Foundation seminar op 1 november a.s.

Uitnodiging
Rotary Foundation Seminar District 1600

“Lokale initiatieven in de schijnwerpers”

Donderdag 1 november 2018

Inloop vanaf 18.30 uur
Start 19.00 uur (einde 22.00 uur)

Restaurant Van der Valk Blijdorp
Energieweg 2, 3041 JC Rotterdam

Op donderdag 1 november a.s. vindt het jaarlijkse Rotary Foundation Seminar van ons district plaats. Maak samen met alle aanwezige Rotarians kennis met mooie initiatieven die in diverse clubs van ons district leven en met veel inzet worden ondersteund!

De clubs die een District Grant hebben aangevraagd, gaan tijdens het Rotary Foundation Seminar een pitch houden. In maximaal twee minuten vertellen zij over hun project en waarom juist dit project steun verdient van het district. Je kunt dus een flitsende, interessante line-up verwachten van de mooie projecten van Rotary District 1600.

De clubs krijgen in elk geval allemaal een District Grant. Maar de hoogte van het bedrag staat niet vast. Die wordt tijdens het seminar bepaald. Door de leden!
Jij mag – met alle andere aanwezigen – je stem uitbrengen. En de meeste stemmen gelden: hoe meer stemmen je krijgt, hoe hoger de Grant.

We sluiten de avond af met een gezellige borrel.

Als jij erbij wilt zijn – en mee wilt stemmen – kun je je aanmelden bij https://goo.gl/forms/p4qrvwU0a9PWL5hu2. Graag tot ziens op 1 november!