© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Informatie Vlielandkamp

Rotary Vlielandkamp

Al sinds 1972 organiseert de Stichting Rotary Vlielandkamp jaarlijks het vakantiekamp voor kinderen die, om uiteenlopende redenen, zonder het kamp dat jaar niet met vakantie kunnen gaan. Meer dan honderd kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 10 jaar gaan, verdeeld over twee perioden van tien dagen, mee naar het eiland Vlieland en hebben daar en onvergetelijke vakantie.

Het Rotary Vlielandkamp staat bol van de activiteiten zoals speedbootvaren op de Waddenzee, zeehondjes spotten, naar het zwembad, een sportdag, midgetgolf, krabben zoeken, een kinderdisco, een eigen circusuitvoering en een barbecue. En vooral veel met elkaar spelen in het bos of op het strand, zodra het weer dat toelaat. Maar ook als het regent kunnen er binnenshuis allerlei leuke programmaonderdelen worden ingelast. Het is een kamp zonder internet en computerspelletjes. Samen activiteiten ondernemen en aandacht hebben voor elkaar staan voorop!

Rotaryclubs in heel Nederland kunnen ieder maximaal twee kinderen aanmelden voor het kamp en betalen daarvoor € 450,- per kind als bijdrage in de kosten. De leden van die clubs verzorgen zelf ook het vervoer van de kinderen van huis naar de boot in Harlingen en terug. Clubs die geen kinderen aanmelden kunnen een financiële bijdrage leveren op rekening NL50 ABNA 0436 2575 48 t.n.v. Stichting Vlielandkamp o.v.v. ‘gift’ en de naam van de club.

Vanaf 1 december a.s. kunnen kinderen voor het Vlielandkamp 2015 worden aangemeld via de website van het Rotary Vlielandkamp. Voor meer informatie over het kamp en over de aanmeldprocedure zie www.rotary.nl/vlielandkamp. De animo voor het Vlielandkamp is ieder jaar zeer groot en het kamp is vaak binnen enkele dagen volgeboekt. Noteer daarom de aanmelddatum in uw agenda!

Frits Boddeman en Diana Bakker
Coördinatie Rotary Vlielandkamp