© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Benefiet Concert

KLASSIEK BENEFIETCONCERT

voor het Rotary Jeugdfonds

Op zaterdagmiddag 2 december organiseert RotaryVlaardingen 80 in samenwerking met StadsgehoorzaalVlaardingen, de wijkgemeente van de Bethelkerk en deTalentklas een benefietconcert. Te gast is de Russisch-Nederlandse klassiek concertpianiste en organiste Olga Malkina.

Voor het goede doel

De opbrengst van het concert gaat naar het RotaryJeugdfonds in Vlaardingen. Dit fonds zal onder andere eenserie workshops bekostigen over klassieke muziek speciaalvoor kinderen uit de Talentklas in Vlaardingen.

Doel is hen kennis te laten maken met klassieke muziek.

Over Olga Malkina

Olga woont sinds 1995 inNederland. Haar expressievepianospel is al diverse keren op CDuitgebracht, ook betrad zeverschillende aansprekendemuziekpodia, waaronder hetpodium van de grote zaal van hetAmsterdamse Concertgebouw.

Ze bracht eerder een solo CD uitgenaamd “Russian Album” metpianowerken van beroemde 19een 20e eeuwse Russischecomponisten.

Naast haar werk alsconcertpianiste is ze begeleidstervan instrumentalisten envocalisten en co-repetitor vankoren. Haar uitgebreide repertoireomvat barok, romantische enhedendaags muziek.

www.olgamalkina.nl

Meer informatie en bestellen: