Ontmoet rotaryclub the hague metropolitan

Ontmoet Rotary Club The Hague Metropolitan op 11 mei 2018 tijdens het concert "Helden" uitgevoerd door het  Residentie Orkest in het Zuiderstrandtheater

http://files-eu.clickdimensions.com/residentieorkestnl-aiz6n/files/steckel,julian1marcoborggreve.jpg

De Rotary Club nodigt u graag uit voor een exclusief concert van het Residentie Orkest met als thema "Helden" in het Zuiderstrandtheater.

Steun medisch centrum "Amici del Pantanal"
Geniet van een prachtig concert en steun daarbij ons goede doel. De Rotary Club wil namelijk het Medical Center "Amici del Pantanal" voorzien van tandheelkundige apparatuur. Dit Medical Center behandelt patiënten gratis, aangezien een goede tandverzorging van cruciaal belang is om andere gezondheidszorgen te voorkomen.

Wij streven ernaar om onder het motto "Service above Self" een röntgentoestel en een nieuwe tandartsstoel met bijbehorende apparatuur te kopen. Hiermee kunnen artsen het leven van minderbedeelden verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat we met uw steun ons doel bereiken. Dit project zal er namelijk voor zorgen, dat we het leven van mensen, die we waarschijnlijk nooit zullen ontmoeten, positief kunnen beïnvloeden.

Internationaal fellowship
Dit concert is onderdeel van ons Internationaal Project en het tweede Internationale Fellowship weekend. Voor dit weekend, zullen Rotary leden vanuit de wereld speciaal naar Den Haag komen. Zij zullen genieten van een programma dat gevuld is met interessante activiteiten, inclusief een gala diner op 12 mei in het Crowne Plaza Hotel in Den Haag.

Alle Rotary leden in Den Haag en omgeving zijn uitgenodigd om het concert bij te wonen in het Zuiderstrandtheater, te Houtrustweg 505 in Den Haag. Het wordt een bijzondere avond, gevuld met fellowship met Rotary leden van over de hele wereld.

Voor meer informatie over het Fellowship Weekend en tickets voor het gala diner: https://rcthm.org/

Tot uiterlijk 31 maart 2018 is het mogelijk om kaarten te bestellen voor het
concert "Helden", dus wees er snel bij.

A dream you dream alone is only a dream.
A dream you dream together is reality.

 

Bestel direct kaarten voor het concert "Helden" via onderstaande link.

 

http://files-eu.clickdimensions.com/residentieorkestnl-aiz6n/files/bestelkaartenbutton065e.png