26 mei 2018 Hoe Sprookjes Klinken

Hilvarenbeek 8 mei 2018

Beste Voorzitter , Secretaris en Jeugdcommissaris,

Door een van onze clubs in het district is een mooi initiatief genomen, waaraan ik in samenwerking met RC Tilburg-Leijdal graag medewerking verleen.

Op 26 mei ’s middags gaat deze club uit West-Brabant met een aantal jongeren deelnemen aan het concert “Hoe Sprookjes Klinken” de afsluiting van onze Discon De Grote Muziekreis.

RC Tilburg-Leijdal wil dit initiatief ondersteunen door de plaatsen voor dit concert voor deze specifieke doelgroep gratis ter beschikking te stellen.

Als ook jullie club dit idee wil navolgen ben je van harte welkom , zolang de voorraad strekt. Immers ons doel is vooral jongeren te bereiken. Net als aan de RC die dit initiatief heeft genomen verzoeken wij clubs die dit voorbeeld volgen om een vrijwillige bijdrage aan het project, of om een sponsordoos a €500 af te nemen. In die doos zitten ook nog 20 sprookjesboeken.

Hoe meld je je aan: Mail mij DG@rotary-d1610.nl.

Vermeld het onderwerp: Gratis Sprookjesconcert

(dit is nodig om het goed te kunnen verwerken)

Vermeld:

De juiste naam van je club

Het aantal kinderen

Het aantal volwassen begeleiders.

Een sponsordoos of vrijwillige bijdrage en het daarvoor te gebruiken factuuradres.

C:\PRIVE\D 1610\DISTRICT\Discon 2018\foto doosje\IMG_7725 (1).JPG

Indien je dat wil, kun je je met de kinderen ook nog opgeven voor het muziekreisprogramma in Tilburg. Ook dit is gratis. Maar je moet je hiervoor aanmelden bij: http://www.degrotemuziekreis.nl

Let op sommige onderdelen van deze reis lopen door tot na het aanvangstijdstip van het concert. Je moet dan echt op tijd vertrekken want na 15:30 uur zijn de deuren van de concertzaal dicht.

Gun de kinderen uit je omgeving deze muzikale belevenis.

Schermopname (13)