Institute 2020

Op zaterdag 10 oktober 2020 van 10.00 tot 12.30 (CEST) uur kun je thuis of waar dan ook mee doen aan een internationale Rotarybijeenkomst (Institute). Alle Rotarians en Rotaractors en hun partners uit 90 Europese districten zijn uitgenodigd. In een dynamisch virtueel programma kun je individueel of in clubverband inspiratie opdoen. Ook is er ruimte om kennis en ervaringen te delen.

Rotary without borders

Thema van het Rotary Institute is ‘Rotary without Borders’. We laten zien dat service en acties van Rotary geen grenzen kennen. Het programma staat in het teken van verbinden, ontmoeten, kennis delen, inspireren, over grenzen heen kijken en samenwerken.

Live uitzending

Het Rotary Institute wordt live uitgezonden vanuit Nederland. Na de plenaire opening laten keynote speakers uit heel Europa je kennis maken met onderwerpen die ons allen bezig houden, zoals Covid-19.

Keuze uit break-out sessies

Je kunt kiezen uit acht break-out sessies, zeven over de area’s of focus van de Rotary Foundation en een sessie over ‘Shaping Rotary’s Future’. In de break-out sessies presenteren we belangrijke projecten van clubs en districten uit heel Europa. Met de presentatie en bespreking van deze projecten laten we zien wat Rotary juist in deze tijd kan betekenen. Ervaren moderatoren leiden de break-out sessies. Je kunt gewoon kijken maar ook actief deelnemen in een chatsessie. We bevorderen zoveel mogelijk persoonlijk contact en menselijke interactie, we stimuleren ideeën uit te wisselen en Rotarians met elkaar te verbinden. Het virtuele Institute toont ook het aanpassingsvermogen van Rotary.

Inschrijving voor het Rotary Institute 2020 kan via de website Rotary Institute

https://rotary-institute-amsterdam.eventscase.com/EN/rwb

Voor meer informatie zie de website.

Wij verzoeken je vriendelijk het Institute met zo veel mogelijk Rotarians te delen. Facebook: Rotary Institute 2020