uitnodiging districtsconferentie

Hilvarenbeek 18 april 2018

Beste Rotarian,

Als Gouverneur mocht ik dit jaar jouw club bezoeken. En natuurlijk was dat een Plezierig bezoek. Ook in jouw club kreeg ik zoals bij 57 andere clubs veel enthousiasme over de op 26 mei georganiseerde DISCON en de daaraan verbonden Grote Muziekreis.

Alleen heeft dat enthousiasme nog niet geleid tot de inschrijving van de vele Rotarians die we verwachten. En natuurlijk zijn laatkomers ook welkom, maar ons programma vraagt om vroege inschrijvers. Omdat we ook rekenen op vele jongere deelnemers aan het middagprogramma vanuit Tilburg en omgeving, moet ik je aansporen om nu in te schrijven.

Ons doel Rotary zichtbaar laten zijn voor niet Rotarians , vraagt om volle deelname uit het hele district. Met jou, je partner , gasten – waarvoor nu jij juist graag Rotary als “People of Action” wilt laten zien- en je kinderen in een grandioze ledendag .

Een ledendag , met de uitreiking van de Regio Awards, een Bijzonder Verhaal en een Bijzonder Mens; Kunst zaak . Mark Mieras geeft een kijkje in de hersenontwikkeling van kinderen door muziek.

De lunch met veel oude en nieuwe bekenden.

Zie vooral in de bijlage bij deze brief hoe het middag reisgedeelte vorm heeft gekregen. Schitterende optredens en masterclasses.

En laat je aan het eind van de dag verrassen door het concert Hoe Sprookjes Klinken . Maarten Hartveld heeft speciaal voor dit concert nieuwe muziek gecomponeerd, waardoor je ook nog een wereld première gaat meemaken .

Dus er is maar een ding dat je nu liefst direct moet doen INSCHRIJVEN VIA

http://www.rotarydiscon.nl

Je kunt rechtstreeks via deze link inloggen en je aanmelden en tickets bemachtigen voor het middag programma . De afsluitende borrel geeft je tenslotte kans om nog heel gezellig na te praten.

Kom Het District, je mede Rotarians en ik rekenen op je..

Bekijk de bijlage over het middagprogramma en kijk ook naar: het zojuist verschenen Rotary Magazine. Dit wil je niet missen.

Schermopname (13)