© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

MET UW GEBRUIKTE KLEDING EN SCHOENEN KAN NOG VEEL GOEDS GEBEUREN !

Onze club verzamelt al vele jaren gebruikte kleding en schoenen.   Ongetwijfeld kent u onze gele kledingcontainers die op diversen plaatsen in Den Helder en Julianadorp staan, zie lijst.

Alle kleding die hier in gegooid wordt, krijgt een verantwoorde herbestemming via een gespecialiseerde organisatie.  Onze club ontvangt per kilo een kleine  vergoeding  voor het inzamelen.

Deze vergoeding besteden wij voor 100%  ( er blijft dus geen cent aan de strijkstok hangen)  aan lokale en internationale  goede doelen.

Een kleine greep uit de lokale projecten die wij de afgelopen tijd gesteund hebben: Dierenasiel, Speelgoedbank,  de Meerpaal,  stichting Hoogvliegers, Inloophuis, Hospice, stichting Present, Samenloop voor Hoop etc.  Hiernaast hebben wij er  tevens voor gezorgd  dat in India  600 kinderen naar school kunnen door het beschikbaar stellen van fietsen.

En dat allemaal dankzij iedereen die de moeite neemt om zijn/haar gebruikte kleding en schoenen bij ons in de kledingbakken te gooien.

Wilt u ons ook helpen om wensen in vervulling te laten gaan en zo vele mensen blij te maken

Verzamel dan uw overtollige kleding en schoenen in een vuilniszak  en deponeer deze in  dichtgeknopte zakken in onze gele kledingcontainers.

Hartelijk dank voor uw medewerking.

ROTARYCLUB DEN HELDER-JULIANADORP

U kunt de kleding container vinden op de volgende locaties:

  • Praxis, Industrieweg 17 Den Helder
  • Formido/Praxis, Burgemeester Ritmeesterweg 17 Den Helder
  • De Koningin Juliana School, Lombokstraat 2-B Den Helder
  • Basisscholl De Rank, Drooghe Bol 1007 Julianadorp
  • Avia Tankstation , Schoolweg 76 Juianadorp
  • Spar supermarkt, Eikenhout Noorderhaven Julianadorp