© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Algemene informatie

Vrijdag 18 november van 19:30 tot 22:00 uur organiseert Rotaryclub Doetinchem op de bovenverdieping van Vanouds een Achterhoekse Wijn en Benefietavond voor stichting Met je hart Doetinchem. Wil jij bij deze exclusieve avond aanwezig zijn? Meld je dan aan via rotaryclubdoetinchem@outlook.com.

Over Met je hart

Met je hart Doetinchem brengt eenzame ouderen met elkaar in verbinding, onder andere doordat vrijwilligers hen thuis ophalen en met hen in een groep van zes ouderen uit eten gaan in de lokale horeca.

Programma van de avond

Bij binnenkomst op deze exclusieve avond krijg je een glaasje bubbels met daarin een steentje van De Tijd Juwelier & Designatelier. Een daarvan is een echte diamant die je direct bij Joël Rothuis kan laten taxeren.

Tijdens de avond krijgen onze gasten drie gangen met wijnen en spijzen. Iedere gang staat in het teken van een sublieme wijn gecombineerd met een heerlijk hapje van de meesterchef van Vanouds. Tussen de drie gangen organiseren we een veiling met fantastische kavels. Ook is live entertainment aanwezig. Na afloop van de benefietavond er bij Vanouds een passende after party.

Aan de rechterkant vind je meer informatie over verschillende veilingkavels. Maar natuurlijk geven we nog niet alles weg. Houdt ook onze Facebookpagina in de gaten:

Kaarten bestellen

Kaarten voor deze exclusieve avond kosten 50 euro per stuk. Aan het eind van de avond wordt de opbrengst direct aan stichting Met je hart overhandigd.

Brabantsport | Stichting met je Hart