© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Seaside view van Urk
De Poldertoren in Emmeloord
't Voorhuys in Emmeloord
Belcampolezing
LEES VERDER...
PUZZEL '100 JAAR ROTARY IN NEDERLAND
BESTELLEN...
MAANDBRIEF GOUVERNEUR
lees verder...
Rotary golfde € 8000 bijeen tegen plastic soup

Welkom op de website van Rotary Emmeloord

Ride4kids

Charity wine & dine op 2 oktober 2021

In Nederland wordt elke week 1 a 2 kinderen geboren met een stofwisselingsziekte. Voor de helft van deze kinderen bestaat geen behandeling en ontwikkelen dan ernstige lichamelijke en verstandelijke handicaps.


Ride4kids heeft een fietstocht georganiseerd in de Pyreneeen waar ook Rotary Emmeloord sponsor van was. In totaal is 333.760,95 opgehaald.

Bestuurswissel

Op 28 juni heeft Ivo de voorzitterketen omgehangen gekregen tijdens een zeer geslaagde bijeenkomst bij kinderboerderij Emmelerbos en met catering van foodtruck van Faber Betonpompen.

215.000 euro voor oogkliniek in Sabatia

Oogheelkundige zorg voor kinderen is in Kenia zeer schaars. in het Oost Afrikaanse land zijn slechts drie ziekenhuizen die kinderen kunnen behandelen. Het Sabatia oogziekenhuis in het westen van Kenia is een van de drie ziekenhuizen die oogheelkundige zorg voor kinderen speciale aandacht wil geven.

In samenwerking met Rotary Dronten is een Global Grant verkregen waarmee de ingezamelde gelden verdubbeld worden. De toekenning is voldaan omdat het project voldoet aan belangrijke voorwaarden.