RYLA EMMEN 2018

RYLA 2015

De drie Emmense Rotaryclubs organiseren een RYLA: "Rotary Youth Leadership Award", waarbij jongeren in de vorm van een spel met een wedstrijdelement kennismaken met het oplossen van een probleem waarvoor (moreel) leiderschap nodig is. U kunt een jong talent in uw organisatie de kans geven om mee te strijden naar de award, een fantastisch weekend te beleven én een netwerk op te bouwen met jonge ambitieuze professionals in de regio.

 

WAT GAAN WE DOEN?

 

 

In het weekend van 23-25 maart 2018 ontvangen we 20 talentvolle jonge mensen met leidinggevende capaciteiten. Jongeren die duidelijk wat in hun mars hebben en niet bang zijn om met zichzelf geconfronteerd te worden. Zij worden gedurende het weekend uitgedaagd om via inspanning en ontspanning hun leiderschapscapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen.

Via een afwisselend en inspirerend programma met bijdragen van leden van de Emmer Rotaryclubs en een intensieve coaching worden de deelnemers maximaal uitgedaagd. Op de zaterdagavond nodigen we inspirerende sprekers uit.

 

Een jury volgt de deelnemers en kiest op de zondagmiddag de winnaar van de Youth Leadership Award. Tijdens het weekend zijn veel leden van de Rotary als vrijwilliger actief.

 

WIE KUNNEN/MOGEN MEEDOEN?

 

·

De RYLA is voor mensen tussen de 20 en 27 jaar,

·

die nog studeren (HBO/academisch) en in het 3e of 4e jaar van hun opleiding zitten,

·

of die aan het begin van hun carrière staan (ca. 1 jaar werkervaring),

·

affiniteit met management hebben

·

en die bereid zijn om het gehele RYLA-weekend
(van vrijdag 17:00 uur tot zondag ca. 17:00 uur) aanwezig te zijn.

 

 

WANNEER EN WAAR VINDT DE RYLA PLAATS?

 

Het RYLA-weekend is van 23 tot en met 25 maart 2018.

De deelnemers verblijven het weekend in

Hotel ten Cate, Noordbargerstraat 44 te Emmen

Hier vindt ook het overgrote deel van het programma plaats.

Wij vragen u kandidaat-deelnemers aan te dragen. De deelname aan het RYLA-weekend kost € 375,- voor rekening van de organisatie die de kandidaat voordraagt.

 

 

INLICHTINGEN EN AANMELDEN?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lineke Dam-de Haan; T 0591-686767 of 06-29515271; email: rylaemmen@gmail.com

 

…AANMELDEN…