© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kom kennismaken op 11 april

Persbericht

Datum 7 april 2022

Kom kennismaken met Rotary club Enschede Zuid

Rotary club Enschede Zuid nodigt geïnteresseerden tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op donderdag 7 april. Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Enschede, maar ook ver daarbuiten. 

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven. 

Open clubbijeenkomst

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 17.45 uur in Brasserie de Forelderij, Usselerrietweg 50 te Enschede. We laten je graag kennismaken met Rotary.

De bijeenkomst is om 19.30 uur afgelopen. Aanmelden kan tot maandag 4 april via het e-mailadres: leden@rcez.nl

Meer informatie over Rotary kun je vinden op www.rotary.nl.

Einde Persbericht­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­