Halloween in Mariahout, mede dankzij Rc Gemert-Beek en Donk-Lieshout

The Halloween Wild West Express bij Yammas in Mariahout

 

Dit jaar had Mariahout de eer om de Laarbeekse Halloweentocht te organiseren; The Halloween Wild West Express.

Deze tocht vond plaats op zaterdag 1 november onder geweldige weersomstandigheden.

Er waren twee leuke routes uitgezet waarbij men in iedere route een aantal spoken, geesten, heksen, tovenaars en ander gespuis tegen kwam. De kostuums en aankleding zagen er geweldig uit en dankzij de schmink waren de vele vrijwilligers onherkenbaar. Alles werd uit de kast getrokken om de in grote getalen opgekomen jongeren de schrik van hun leven te bezorgen.

Alle groepjes hadden voor vertrek vanuit het buurthuis de opdracht meegekregen om tijdens de tocht materialen te verzamelen om uiteindelijk een mooie vogelverschrikker te kunnen presenteren. Erg creatief werd hier mee omgegaan en aan het einde van de avond werd door DJ Tim de winnaar gekozen met de mooiste vogelverschrikker.

In de in Halloween-sfeer gebrachte zaal met prachtige decorstukken konden de jongeren zich vermaken met een rodeo stier waar veel gebruik van werd gemaakt.

De sfeer was de gehele avond uitermate gezellig. Zowel in de bossen als daarna.

Onder het genot van een broodje knak kwamen na afloop van de tocht de stoere verhalen naar boven vertelt door de jongeren die eerder die avond slechts konden gillen.

Een zeer geslaagde avond dankzij vele vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet.