Spieren voor Spieren Rally

…vervolg van de voorpagina

 

De rally van 2016 was een geweldig succes. De 56 deelnemende equipes brachten samen met een groot aantal regionale sponsoren €15.000 op voor het onderzoek naar spierziekten bij kinderen. De rally, die door de deelnemers als behoorlijk pittig werd ervaren, had winnaars in de Sportklasse en de Tourklasse. Ook was er een Ladies Cup.

De rally kende in 2016 een aantal jonge deelnemers. Wist u dat de navigators van de winnaars bij Tourklasse en de Ladies Cup resp. 15 en 16 jaar jong waren? Uiteraard zijn ook in 2017 jonge deelnemers van harte welkom!

Deelnemen? 

Schrijf u nu reeds in, met dit formulier! Interesse, maar heeft u nog vragen? Mail de organisatie!

Word sponsor!

De rally wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren. Wilt u in 2017 ook als sponsor uw bijdrage leveren? Bekijk het overzicht van de mogelijkheden en de kosten

 

Een rally voor een goed doel!

Spieren voor Spieren wil kinderen met een spierziekte uitzicht geven op een kansrijke toekomst door structureel onderzoeksprojecten te financieren die helpen om spierziekten bij kinderen beter te behandelen. Spieren voor Spieren is een landelijke organisatie met een sterke en betrouwbare uitstraling en een professionele aanpak.

 

Meer informatie over de rally vindt u op www.spierenvoorspierenrally.nl.

Bezoek ook onze Facebook pagina (https://www.facebook.com/RotaryGorssel) en deel het nieuws over de rally!