Santarun december

Proeflopen in de zomer - foto Sandra Zeilstra

SANTARUN 2019

Dit jaar op vrijdagavond 20 december om 18:00 uur zal de allereerste Santa Run van Gouda plaatsvinden. Een gezellige tocht door de Goudse binnenstad voor het goede doel. Iedereen die meeloopt krijgt een kerstmannenpak om tijdens het lopen te dragen. Gouda kleurt die dag even rood. Serviceclubs Rotary Gouda, Rotary Gouda-Bloemendaal en JCI Gouda organiseren gezamenlijk deze run, die dit jaar als doel heeft om geld op te halen voor gehandicaptensport in Gouda.

Een echte primeur waar je natuurlijk bij wilt zijn!

Dit jaar haalt de Rotary Santa Run geld op voor mensen met een beperking. Van de opbrengst wordt een lift voor De Goudse Manege aangeschaft, waarmee gehandicapten op de rug van een paard kunnen worden getild. Een ander deel van het geld is bestemd voor een zwemlift voor de Invaliden Sport Vereniging (ISV).

De route van 3 kilometer door het centrum van Gouda mag je geheel in eigen tempo lopen en is voor alle leeftijden! De route voert onder meer over de Kleiweg, de Lage Gouwe, de Spieringstraat, de Lange Tiendeweg en Achter de Waag.

De Rotary Santa Run zal worden omringd door koek en zopie, muziek en gezelligheid. Loop je niet mee maar wil je het doel wel steunen?

Doneren mag altijd!

Lijkt het jou ook leuk om door middel van een gezellige ludieke tocht door de mooie Goudse binnenstad bij te dragen aan lokale goede doelen?

Schrijf je dan snel in:

http://gouda.rotarysantarun.nl/inschrijven