© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Dennie de wensboom

Dennie de Wensboom

Dennie de Wensboom is die enorme kerstboom die van 11 t/m 31 december op de Grote Markt in Groningen staat. Dennie vindt dat kerst over meer zou moeten gaan dan eten en gezelligheid en zet zich daarom in voor kinderen die het moeilijk hebben. Jij kunt Dennie hierbij helpen! Maar… hoe?

Je kunt Dennie helpen door een lichtpuntwenskaart te kopen! Een lichtpuntje in Dennie de Wensboom, in de vorm van een vrolijke wenskaart, kost vijf euro. Stuur de kaart aan iemand of houd ‘m lekker zelf! De lichtpuntjes zijn vanaf 6 december te koop bij verschillende winkels in het centrum van Groningen, te herkennen aan de Dennie-sticker op de winkelruit. Dennie gaat de opbrengsten aanbieden aan het Beatrix Kinderziekenhuis en IMC Weekendschool Groningen. Wil je met je bedrijf, school, buurtvereniging Dennie helpen? Laat je horen op de Facebookpagina www.facebook.com/helpdennie.

Ook in het UMCG zal Dennie zichtbaar zijn en lichtpuntjes worden verkocht. Dennie de Wensboom is een initiatief van Rotary Groningen in samenwerking met Groninger City Club.