© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Helen Dowling Instituut (2018 en 2019)

 

 

 

 

 

Helen Downing Instituut

VOELT U ANGST, VERMOEIDHEID, STRESS, VERDRIET?

Wij helpen u omgaan met kanker. Maar ook uw gezin, partner en familie.

Wanneer u hoort dat u kanker heeft, staat uw leven op zijn kop. Hulp zoeken is dan geen teken van zwakte. Het Helen Dowling Instituut helpt u en uw naasten omgaan met emoties zoals angst, vermoeidheid, stress en verdriet. We bieden professionele zorg in de vorm van individuele behandelingen, maar ook groepsbehandelingen en internetbehandeling voor bijvoorbeeld het verminderen van vermoeidheid en angst. Onze zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering.

Uw steun maakt het verschil

C:\Users\Eugene\Downloads\Loopschoenen - kopie (1).jpgJaarlijks helpen wij meer dan 2.100 mensen met kanker én hun naasten bij de emotionele verwerking van deze ingrijpende ziekte. Zorg die onmisbaar is, maar helaas niet vanzelfsprekend. De vergoedingen van zorgverzekeraars zijn te laag om de kosten van onze kwaliteitszorg te dekken. Uw steun is hard nodig,

 

Image result for rotary logo 2018

Rotary Haarzuylens verkoopt startbewijzen Rotaryloop “De Halve van de Haar” voor het goede doel:

Image result for helen dowling instituut

Image result for halve de haar

 

De “Halve van de Haar’.

Op maandag 22 april 2019, op Tweede Paasdag, zal het tweede startschot worden gegeven voor de start van Kasteelloop De Halve van De Haar 2019!

De Halve van De Haar is een uniek sportief evenement met als hoogtepunt het sprookjesslot, Kasteel de Haar. Lopers rennen langs statige lanen, slingerende waterpartijen, romantische bruggetjes, torens en transen, poorten en ophaalbruggen. Er worden diverse lopen georganiseerd, voor fanatieke hardlopers en sportieve liefhebbers tot jeugdige lopertjes en geïnteresseerde beginners. Voor alle afstanden (halve van De Haar (21 km), de tien van De Haar (10 km), de vijf van De Haar (5 km) en een Jeugdloop (2 of 1,2 km) is er een prachtig afwisselend parcours samengesteld. De start is in het Kasteelpark en alle deelnemers finishen op de Brink in Haarzuilens.

Wat kosten de startbewijzen? De startbewijzen worden per set van 10 stuks aangeboden en kosten € 500. Per team kunnen 10 personen meelopen. Per persoon kan de afstand zelf worden bepaald. U kunt met meerdere teams inschrijven. Er kunnen zich maximaal 25 teams inschrijven. Individueel lopen kan ook voor 55 euro. Wij delen u dan in een apart team in! Inschrijvingen voor startnummer met naam dienen voor 1 april te zijn aangemeld!

Wat bieden wij u als team?

Een ontvangst in de Kasteelzaal van Restaurant “Het Wapen van Haarzuylens”, direct gelegen aan de finish, Groepsfoto, meeting point voor vrienden, 2 consumptiebonnen voor besteding in restaurant “het Wapen van Haarzuylens”, Kortingsbon Rob Druppers Running Acadamy, Ontvangst met koffie na afloop, korting massage (optioneel) Dry Fit hardloopshirt als mooie herinnering! Toiletruimte en omkleed- en opslagruimte Startnummer met naam/tijdsregistratie en medaille, Goody-bag

Waar zijn de startbewijzen te bestellen?

Robrecht Heukers 06 – 44 99 04 98 / rchaarzuylens@outlook.com

Of kijk op www.rotaryhaarzuylens.nl en schrijf u in via onze website!

Rotary Haarzuylens

 

 

 

 

 

Rotary Haarzuylens