© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

G-Actief Gehandicapten Sport (2016)

Rotary Club Haarzuylens onderweg voor G-actief.

Zondag 5 juni jl. ontving Stichting G-actief een cheque van € 6.000,-- van Rotary Club Haarzuilens. Dit bedrag was de opbrengst van de 9e georganiseerde Tour Unlimited Rally, die deze dag onder uiterst zonnige omstandigheden plaats vond. De 160 km durende Rally startte bij autobedrijf EKRIS, met lunch tussen de apen in OUWEHANDS DIERENPARK in Rhenen en eindige in “Het wapen van Haarzuylens”.

Op de foto ontvangt voorzitster Filies van Rijnsoever in het bijzijn van Jolien en Jan Willem( vaste deelnemers van de G-actief activiteiten) de cheque uit handen van de voorzitter Wim Griffioen van Rotary Club Haarzuilens.

G-actief is een stichting , geheel bestaande uit vrijwilligers, die zich inzet voor vrijetijdsbesteding van mensen met een verstandelijke beperking voornamelijk uit Vleuten-De Meern. Meer over G-actief en haar activiteiten vindt u onder www.gactief.nl

De opbrengst van de cheque van Rotary Club Haarzuilens zal -zo stelde de voorzitster in haar dankwoord - worden “opgeknipt “ zodat er gedurende het jaar en over een langere termijn meerdere activiteiten kunnen worden georganiseerd.