Kindervakantiedag 2019

Lekker weg of gewoon thuis genieten van zon, zee en zomer: de zomervakantie is voor de meeste kinderen een heerlijke periode van plezier en ontspanning. Helaas zijn er ook kinderen die weinig tot geen vakantie kunnen vieren. Door ziekte van een ouder bijvoorbeeld, of omdat er geen geld is voor uitstapjes. Speciaal voor deze groep kinderen organiseert Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest op zaterdag 7 september de jaarlijkse vakantiedag in de Jachthaven van Uitgeest.

Naast een spannende speurtocht op het water van het Uitgeestermeer gaan de kinderen hun eigen stoere armbanden maken onder leiding van de Castricumse meesterknoper Paul Bakker. Uiteraard is er voldoende aandacht voor ieder kind en wordt gezorgd voor deskundige schippers en begeleiders tijdens de speurtocht en workshop.

Bedankt
Rotary Heemskerk-Uitgeest organiseert ieder jaar de Kindervakantiedag. De dag wordt bekostigd uit de opbrengst van de jaarlijkse Badeendjesrace in de jachthaven van Uitgeest. Daarnaast wordt belangeloos meegewerkt door Zeilschool ‘t Uitgeestermeer, Paul Bakker, Lekker aan de Haven en tal van vrijwilligers.