Topfilms bij Openluchtbioscoop zaterdag 7 september 2019

 

/Users/perquins/Library/Group Containers/UBF8T346G9.Office/TemporaryItems/msohtmlclip/clip_image001.jpg

 

Genieten aan de rand van het bos

Kom 7 september 2019 naar de openlucht bioscoop aan de Vrijheidsdreef in Heemstede voor een supergezellige dag met twee leuke films, lekker eten en drinken. Voor het derde jaar organiseert Rotary Club Heemstede deze fantastische middag en avond met de twee topfilms Huisdiergeheimen en Mamma Mia II – Here we go again. Tussen de films door organiseren we dit keer ook het eerste Heemsteedse Mario Kart Game Kampioenschap. De opbrengst van de kaartjes komt volledig ten goede aan het behoud van de biodiversiteit in Heemstede via het Bijenhuis en imker Pim Lemmers op de Kinderboerderij  T’ Molentje in Heemstede. Bestel uw tickets en kom gezellig met familie, kids en vrienden met kleedje of kussens. Geen zin in sjouwen? Bestel een stoel voor 3,- p.p.

Programma

15.00 uur - Opening Foodcourt

15.30 uur - Start Huisdiergeheimen

17.30 uur - Heemsteeds Mario Kart Game Kampioenschap, deelname gratis

20.00 uur - Start Hoofdfilm Mamma Mia II – Here we go again

22.00 uur - einde hoofdfilm, Foodcourt nog open

 

Films

Huisdiergeheimen

"Vrolijke animatiefilm voor het hele gezin 2016 - NL gesproken"

"Huisdiergeheimen" is de vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures, de makers van Despicable Me I en II/Verschrikkelijke Ikke I & II, en Minions.

Na de film wordt het Heemsteeds Mario Kart Game Kampioenschap gehouden, dit evenement start na de film om 17.30 uur.

MAMMA MIA II – Here we go again

"Romantiek, Musical, Humor. Zing, dans, lach voor het hele gezin - 2018 "

Tien jaar na het wereldwijde succes van “Mamma Mia! The Movie” nodigen we u uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver), Meryl Streep en Cher.

Foodcourt

De foodcourt is een gezellig pleintje aan de zijkant waar de lekkere hapjes en drankjes te vinden zijn.

Goede Doel

De opbrengst van de films gaat naar het goede doel: 100% van de opbrengst van de Openluchtbioscoop wordt besteed aan het behoud van de biodiversiteit in Heemstede, via het Bijenhuis en imker Pim Lemmers op de Kinderboerderij  T’ Molentje in Heemstede. Imker Pim Lemmers zal met de opbrengst extra bijenvolken in leven kunnen houden, die natuurlijk ontzettend belangrijk zijn voor veel andere dieren en planten in Heemstede. Steun samen met ons dit lokale goede doel. Meer informatie op www.pimlemmers.nl en www.kinderboerderij-heemstede.nl.

Tickets bestellen

Een Kinderticket kost € 8,00 (t/m 11 jaar), een Standaardticket kost 11,- euro per persoon per film. Een stoel kunt u huren voor 3,- euro p.p. 

Tickets en evt stoelen kunt u bestellen via de volgende link: 

https://www.ticketview.nl/shop/rotaryheemstede

Meer informatie

Volg ons op Facebook voor de laatste informatie: www.facebook.com/RotaryClubHeemstede

Sponsoren

We zijn ontzettend blij dat we zoveel sponsoren hebben die dit project mede mogelijk hebben gemaakt, zodat we de opbrengst volledig aan het goede doel kunnen besteden. Onze speciale dank gaat uit naar:

Subsoda

Aannemersbedrijf Van der Worp

De praktijk Heemstede

Events & Graphics

Chateaubriand

De koffiekar

IJsje.nu

Huisman Hoogendoorn & Wieringa Notarissen

IVM Caring Capital

Okhuysen

Gemeente Heemstede

Mooijekind Vleut makelaars

Meerlanden

Business Post

Broers Verhuur

Blenheim advocaten

BoederIncasso

Huisdieren

Huisdieren vinden wij natuurlijk fantastisch, maar zijn, behalve ‘s middags te zien op het grote doek, in verband met de veiligheid niet welkom. Begeleidingshonden (SOHO) natuurlijk wel.

Weersvoorspelling

Vaak krijgen wij de vraag: wat gebeurt er als het regent tijdens de voorstelling? Dan wordt u nat, zeggen wij gevat, want u zit nu eenmaal in de open lucht. Maar de voorstelling gaat natuurlijk gewoon door! Wij weten doorlopend welk weer we mogen verwachten. U kunt bij alle weertypen naar de bioscooplocatie komen, slecht weer waait vaak snel over.

Laat uw paraplu thuis, neem eventueel regenkleding mee.

In negentig procent van de festivalavonden is het begin september gewoon lekker weer, alleen koelt het ‘s avonds sneller af. U zit redelijk beschut tussen de bomen, maar wel in een open ruimte. Dus neem een vestje mee, een jas of dekentje en draag dichte schoenen voor de avondvoorstelling.

Laat uw paraplu a.u.b. liever thuis, want daarmee belemmert u het zicht voor de mensen die achter u zitten.

Calamiteitenregeling

De organisatie behoudt zich het recht voor om bij slechte weersvoorspellingen de programmering te wijzigen, ook wanneer de kaartverkoop al in gang is gezet.

Wanneer een voorstelling uitvalt, vindt geen restitutie van ticketaankopen plaats. De organisatie biedt in dit geval een alternatieve voorstelling op een latere datum.