Goed bezig

Goed Bezig
GOED BEZIG


Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk zit niet stil en is het nieuwe Rotaryjaar goed begonnen.
Ieder jaar op 1 juli rouleert de voorzitter, dit jaar is Arnold Henselmans onze voorzitter en Arnoud Jak de voorzitter van Community Service.
Rotary is een serviceclub en zet zich belangeloos in voor de (lokale) maatschappij. Jaarlijks worden meerdere acties op touw gezet om fondsen te werven t.g.v. de gemeenschap.

In de zomermaanden heeft de club een aantal evenementen gesponsord, zoals de vaartocht door het Duizend Eilanden Rijk met bewoners van verzorgingstehuis Meander uit Noord-Scharwoude.

Ook sponsort de club de vaartocht voor gehandicapten aanstaande zondag 17 september, een actie welke jarenlang is georganiseerd door ons vorig jaar overleden clublid Rein Groot.

Op 9 september is de Langedijker Vrachtwagentour voor mensen met een beperking verreden.
Ook dit evenement is gesponsord door onze club en wordt georganiseerd door Esdegé Reigersdaal en Philadelphia. Het was een groot succes en voor velen een onvergetelijke dag.

Verder is een financiële bijdrage geleverd in de spaarpot voor de dolfijntherapie van Stijn Bak. Stijn is gehandicapt en kan ook niet praten.
De hoop is dat de dolfijntherapie in Curacao zal bijdragen aan een fijner leven. Kijk op de website van Stijn voor meer informatie en of bijdragen.

De No Sun Run wordt georganiseerd op zaterdag 16 september en wordt gelopen tijdens de Damloop by night in Amsterdam.
De opbrengt komt ten gunste van onderzoek tegen huidkanker en is een initiatief van het Huidfonds en de Stichting Melanoom.
Onze club sponsort het team van huidtherapeute Daniela Apeldoorn.