Stichting Schuldhulpmaatje ontvangt € 5.000,-- van Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk.

Stichting Schuldhulpmaatje ontvangt € 5.000,-- van Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk.

Op de foto: Jurre Schieving van de Rotaryclub en Elise Versteeg van Golfbaan Regthuys

Stichting Schuldhulpmaatje ontvangt € 5.000,-- van Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk.

Het onlangs georganiseerde Rotary Jubileum Golf Toernooi was een daverend succes, opkomst en fundraising waren top!
In het kader van het 40-jarig bestaan van de Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk was een golftoernooi georganiseerd op golfbaan Regthuys in Winkel.
In de 9 holes wedstrijd speelden maar liefst 21 flights mee, zelden was het op Regthuys zo druk.

De strijd om de wisselbeker werd gewonnen door Björn Klaver en verdiende daarmee een prachtig kistje met heerlijke wijn.
Andere wedstrijdelementen zoals de longest en de neary werden gewonnen door Ingmar dekker, Marieke Henselmans, Leen Snel en Hanne Bot.
En de Kuubs Kist prijs ging maar Rob Edelbloed.

Ook aan de niet-golfers was gedacht, zij speelden een footgolf wedstrijd. Een hartstikke leuk spel waar golfbaan Regthuys prima faciliteiten voor heeft ontworpen.
Die wedstrijd werd gewonnen door Joost Breebaart, Arnoud Neefjes en Rob Brink.

Prominent onderdeel van het toernooi was natuurlijk de fundraising, altijd weer een belangrijk item bij Rotary Heerhugowaard-Langedijk. Vooraf was besloten om € 5.000 te doneren aan Schuldhulpmaatje, een organisatie van 1500 vrijwilligers (maatjes) welke aangestuurd door een professionele organisatie jaarlijks aan ruim 5.000 mensen persoonlijke hulp en advies biedt op financieel terrein.

De talloze sponsors hadden fantastische prijzen beschikbaar gesteld en de veiling en loterij werden dan ook een groot succes.
De netto opbrengst van de middag was met € 17.000 veel hoger dan vooraf ingeschat en valt daarmee royaal in categorie “eclatant succes”.
Het overschot zal de komende tijd worden besteed aan sponsoring van goede doelen.

De geweldige sfeer tijdens het evenement was indrukwekkend ondanks die enorme regenbui….
Ongetwijfeld heeft de prima organisatie daar toe bijgedragen maar het zijn uiteindelijk de aanwezigen die het tot een daverend succes maakten. Chapeau!