© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Stichting Nooit Voorbij

Afbeelding met buiten, natuur, rivier, hoogland

Automatisch gegenereerde beschrijving

Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk helpt de Stichting Nooit Voorbij

De Stichting Nooit Voorbij vervult de rol van uitgeverij en is opgezet om ouders en familieleden van een overleden kind te ondersteunen bij de rouwverwerking. Voor meerdere projecten van deze Stichting zijn financiële middelen nodig om deze te verwezenlijken. De Rotaryclub Heerhugowaard Langedijk draagt daaraan graag bij.

Een eerste project is het uitgeven van een boek met de titel “Wij zijn niet Voorbij”. Een boek geschreven door zes ouders van een overleden kind. Het boek draagt op een prachtige manier bij aan de rouwverwerking en is daarnaast een monumentje voor de betreffende kinderen. Het tweede project is de uitgifte van het boekje voor “Sterrenzusters en Sterrenbroertjes” waarin de dood voor kinderen begrijpelijker wordt gemaakt. Het derde boek betreft een boek dat samen met een terminaal kind en ouders tot stand wordt gebracht. Kinderen vertellen hun verhaal en helpen daarmee andere kinderen in vergelijkbare situaties. Ze voelen zich hierdoor minder alleen en begrepen.

De Rotaryclub draagt de Stichting een warm hart toe en nodigt u uit de website van de Stichting eens te bezoeken voor meer informatie www.stichtingnooitvoorbij.nl