© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Fun2Go duofiets

Onlangs heeft de overdracht plaatsgevonden van een nieuwe Duofiets Fun2Go door Ton Adams van de Rotaryclub Heerhugowaard-Langedijk aan Rona Snoek van Esdege Reigersdaal. Rona is clustermanager Groen & Doen van de locatie Het Erf, een prachtige werkplaats voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, gevestigd in de nieuwe woonwijk De Draai in Heerhugowaard. Op Het Erf is ook een theehuis gevestigd en deze is mede toegankelijk voor omwonenden. Niet alleen voor koffie met gebak, maar ook om te kijken in de belevingstuin of bij de dieren.
De ter plaatse gemaakte producten worden door de deelnemers onder begeleiding via de Duo-fiets huis aan huis in de buurt te koop aangeboden. Een leuke en dankbare activiteit. Door het intensieve gebruik van de bestaande Duo-fiets was deze nodig aan vervanging toe. Ton heeft de bestaande fiets weten in te ruilen voor een zo goed als nieuwe met een Rotary donatie van € 2.700,--.
Wilt u meer weten over de openingstijden van Het Erf en het goede werk van Esdege-Reigersdaal, kijk dan op www.heterf.st-er.nl.