Rotary is een serviceorganisatie. Dat wil zeggen: de leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotary is een wereldwijde Fellowship (kameraadschap) met één visie: Service above Self.

Santarun Heeze 23 december 2018

Play videoSantarun Heeze 2018

Op zondag 23 december 2018 gaan het kerstgevoel, het goede doel en een geweldige dag met familie, vrienden en kennissen hand in hand. Dit jaar gaat de Santa Run haar evenement combineren met de jaarlijkse Sylvesterloop.  Zowel de Sylvesterloop als de Rotary Santa Run vertrekken dit jaar vanaf camping Heezerenbosch. De start van de Sylvesterloop is om 11.00u. en die van de Santa Run om 11.15u. Samenkomst van alle Kerstmannen- en vrouwen is gepland vanaf 10.30. De route gaat door het Heezer natuurschoon en zal ook over de camping gaan om uiteindelijk weer uit te komen bij de receptie van camping Heezerenbosch.

Het Goede doel dit jaar is Stichting Wees Gelukkig uit Heeze. Deze stichting zet zich in voor wezen en halfwezen om hen een onvergetelijke dag te bezorgen na het verlies van één of beide ouders.Wil je op de hoogte blijven volg dan de Rotary Santa Run op Facebook of kijk op www.heeze.rotarysantarun.nl voor meer informatie.

Wil je alvast een Santa Runpak reserveren, stuur dan een e-mail naar peter@scheepbouwervanzon.nl of loop even binnen bij Hostellerie Vangaelen in Heeze.

Een impressie van 2015 is te zien als u op de foto klikt.

Inschrijven

Welkom

Welkom bij Rotary Heeze,

 

Wij zijn een enthousiaste club van rond de 30 leden met activiteiten gericht op ondersteuning van goede doelen, het werven van gelden daartoe en het actief bijdragen aan lokale projecten. Daarnaast zijn we een club van professionals vanuit verschillende beroepsgroepen die onderling ervaring uitwisselen en vriendschappen ontwikkelen.


Het werven van fondsen doen we bijvoorbeeld via onze jaarlijkse Rotarit die inmiddels al 15 keer heeft plaatsgevonden en in 2015 hebben we ons aangesloten bij het groeiend aantal clubs dat een zogenaamde “Santa Run” organiseert. Besteding van de geworven gelden gaat naar zowel lokale als ook internationale goede doelen die we nauwkeurig selecteren en waar vaak een van onze leden een bijzondere band heeft.

Onze “Stichting Goede Doelen Rotaryclub Heeze” heeft een ANBI status waarvan details te vinden zijn op: http://anbi.nl/publicatieverplichting/stichting-goede-doelen-rotaryclub-heeze/

Rotary Heeze