© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Nanon Soeters, 8 maart 2023

Picturing the future: hoe werkt dat eigenlijk? Op 8 maart gaat Rotary Club Heiloo in gesprek met trendwatcher Nanon Soeters

Afbeelding met persoon, kleding, muur

Automatisch gegenereerde beschrijving

Wij nodigen u uit om samen met de leden van de Rotary Club Heiloo in gesprek te gaan met trendwatcher Nanon Soeters uit Alkmaar. Soeters is partner van ROZENBROOD en is ervan overtuigd dat de aanzetten voor de toekomst al zichtbaar zijn in de wereld om ons heen. Ze gebruikt daarbij de hedendaagse beeldcultuur als belangrijke bron van informatie. Zij gunt ons een kijkje achter de schermen en zal uitleggen op welke manier de beelden uit de design-, reclame- en kunstwereld vroege voorbodes zijn van de veranderende samenleving.

Door beeld aan te vullen met kwantitatief onderzoek inspireren de trendwatchers van ROZENBROOD opdrachtgevers en publiek in het denken over en werken met wat de toekomst gaat brengen. Naast haar onderzoekswerkzaamheden is Soeters hoofddocent bij de ROZENBROOD Trendacademy. Soeters studeerde Kunstgeschiedenis en Kunstbeleid & Management aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Daarna volgde ze een postopleiding Prognose & Strategie. Deze studies boden haar de mogelijkheid de wisselwerking tussen de creatieve wereld en die van het bedrijfsleven/ overheid nader te onderzoeken.

U bent 8 maart vanaf 19:30 welkom in de Engelenzaal van Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hogeweg 65 in Heiloo. Vooraf aanmelden via rotaryheiloolezing@gmail.com. De lezing start om 20:00 uur.