© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

27 Oktober 2021: Openbare lezing (big) data en kunstmatige intelligentie

Lezing 27 oktober Rotary Heiloo: de wereld van (big) data en kunstmatige intelligentie

De snelle ontwikkelingen op het gebied van (big) data en kunstmatige intelligente maken dat veel organisaties, zowel in de private als publieke sector, worden gedwongen om na te denken over hun bestaansrecht. Op woensdagavond 27 oktober 2021 organiseert de Rotary Heiloo een lezing over dit onderwerp die verzorgd wordt door Frans Feldberg. Hoe blijven we relevant in een wereld waarin niet alleen big tech, maar ook startups datagedreven producten en diensten ontwikkelen die de bijl zetten aan de wortels van jouw businessmode of opgave? Waarom moeten data en kunstmatige intelligentie topmanagement-prioriteit zijn voor iedere organisatie, hoe moeten organisaties reageren op de uitdagingen die data en kunstmatige intelligentie met zich meebrengen en ‘what’s next’? In zijn lezing gaat Frans Feldberg niet alleen dieper in op de vraag hoe je op verantwoorde wijze relevant blijft, maar reikt hij ook handvatten aan om het succes van dataprojecten te vergroten aan de hand van aansprekende voorbeelden.

Frans Feldberg is hoogleraar Data-Driven Business Innovation aan de School of Business and Economics van de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij is medeoprichter en directeur van 'the Amsterdam Center for Business Analytics', een multidisciplinair onderzoeksinstituut op het gebied van big data, business analytics en data science (VU instituut) en tevens mede-oprichter van Data Science Alkmaar.

U bent vanaf 19:30 uur welkom bij de PCC Heiloo (De Dors 2). De lezing start om 20:00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht via rotaryheiloolezing@gmail.com. En neem uw coronatoegangsbewijs mee.

Voorgaande edities

Afbeelding voorgaande edities.png

Flyer thema cyclus circulaire economie def.png