© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Jeugduitwisseling. Het mooiste programma voor de Jeugd.

Via Rotary een jaar naar het buitenland, een zomeruitwisseling of een zomerkamp?

Over de jeugduitwisselingen die Rotary International voor jongeren georganiseerd kan je informatie vragen door een email te sturen en aan te geven voor welk programma je belangstelling hebt: een jaar highschool in het buitenland, of de zomeruitwisselingen ‘Family to Family’ of de zomerkampen in Europa.

Alle jongeren kunnen aan de Rotary jeugduitwisselingen deelnemen. De leeftijdsgrens per programma en per land verschilt, maar is globaal van 16 tot 20 jaar. Rotary Club Heiloo speelt een actieve rol in de uitwisselingen.

Uitwisselingen zijn mogelijk met o.a. USA, Canada, Argentinië, Brazilië, Mexico, Peru, Chili, Ecuador, Australië, Nieuw Zeeland, Zuid Afrika, Japan, Thailand, Indonesië, India en Taiwan.

Voor meer informatie over de diverse uitwisselingsprogramma's: Ga naar de website: https://www.rotary.nl/yep/ .

Start vroeg met de voorbereiding, liefst anderhalf jaar voordat je een jaar weg wilt. Je kunt telefonisch contact opnemen met Kees Schermerhorn 072 5154122 van Rotaryclub Heiloo.

Hebben uw kinderen of die van vrienden, bekenden of collega's belangstelling voor de internationale jeugduitwisseling-programma's of wilt u zelf wel eens weten wat Rotary op dat gebied te bieden heeft, neem dan contact op..