Nieuwjaarsconcert

Het Nieuwjaarsconcert Helmond is inmiddels een wijdverbreid begrip. Meestal op de 2e zondag van januari vindt in het ROC Helmond een min of meer klassiek concert plaats voor ongeveer 500 gasten. RCH organiseert dit concert volledig.

 


Bedrijven worden benaderd om te sponsoren, in ruil waarvoor ze privileges krijgen en toegangskaarten. Ook natuurlijke personen leveren door het kopen van kaartjes een sponsorbijdrage.

Jaarlijks wordt ongeveer € 30.000,- besteed aan goede doelen, die in de Helmondse samenleving actief zijn. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan Inloophuis De Cirkel, Lambertus Concerten, Ready to Rock, Cacaofabriek, Nei Skoen, Humanitas Helmond.

 

Twee van onze leden zijn verbonden aan het ROC, dat al 15 jaar lang haar schoolgebouw ter beschikking stelt aan RCH.

In het betreffende weekend zorgen alle clubleden, in werktenue, op zaterdag dat het schoolgebouw wordt omgetoverd in een prachtige concertzaal!

Op zondag zijn we weer strak in het pak en ontvangen we liefst 500 gasten.

 

Het concert wordt ademloos gevolgd, de goede doelen worden bekend gemaakt en de receptie na afloop is volledig verzorgd, waardoor de gasten ook in culinair opzicht niets tekort komen.

 

Voor de editie van 2020 zijn wij op zoek naar sponsoren die willen helpen bij de ondersteuning van de goede doelen. Naast onze dank en die van de doelen, krijgt u er een onvergetelijke middag voor terug!

 

Meer informatie: http://www.nieuwjaarsconcerthelmond.nl