Irene Borgdorff nieuwe voorzitter 2019-2020

In een zomerse en feestelijke omgeving op het strand bij Ter Heijde vond op 27 juli 2019 de bestuurswisseling plaats. Pieter Schijen gaf het stokje over aan de nieuwe voorzitter Irene Borgdorff.

Pieter stond uitgebreid stil bij de resultaten van afgelopen jaar: een geweldige Santarun, een bridgedrive met een recordopbrengst, en een goede doelenmarkt met mooi resultaat. En de acties waarbij we als leden de handen uit de mouwen hebben gestoken: de tulpenbollenactie, de inpakactie rondom kerst, het pannenkoeken bakken voor de bewoners van het Weserhonk en de schilderklus bij Pieter van Foreest tijdens NL Doet. Een actief en vruchtbaar jaar!

Na de officiële voorzittersoverdracht hield Irene Borgdorff als nieuwe voorzitter een bevlogen en persoonlijk verhaal over inspirerend leiderschap, haar thema voor het komende jaar. Hoe de Rotary zowel in het persoonlijk leven als in het werkende leven een inspiratiebron kan zijn. Over wat fellowship betekent in deze nieuwe tijd. En over welke uitdagingen Rotary Westland de komende jaren heeft.