Succes met boekenmarkt 2018

Boekenmarkt Heusden

Boekenmarkt Heusden © Hans van den Eeden

Opbrengst boekenmarkt Rotary Heusden voor duofiets

HEUSDEN - Gebruikte kwalitatieve boeken verdienen een tweede leven. Ondanks het digitale tijdperk bestaat daar veel belangstelling voor. Dit bleek op Tweede Pinksterdag tijdens de 13de editie van de Rotary-boekenmarkt in Heusden. 

Hans van den Eeden 21-05-18, 21:51

Vanaf het begin verdrong het publiek zich op de Vismarkt voor de marktkramen. Naast romans en informatieve boeken was er een groot aanbod van kinderboeken. Mede door het goede weer was het op de Vismarkt een drukte van belang

Onder het genot van traditional jazz gingen de heupen los en werd een terras opgezocht. ,,Vanuit Dongen zijn we eerst met de fiets naar Elshout gereden. Dit om tijdens de meimaand een kaarsje voor Maria op te steken. Op de boekenmarkt hebben we enkele kinderboeken voor onze kleinkinderen gekocht. Hier op het terras op de Vismarkt genieten we van een wit biertje. Heusden is een leuk plaatsje. Maar het wordt steeds moeilijker om je fiets te stallen", aldus Mirjam en Ben van Aarschot uit Dongen.

,,De opbrengst van de boekenmarkt is bestemd voor een duofiets voor ouderen en mensen met een beperking in de gemeente Heusden. Vrijwilligers en bewoners kunnen via de duofiets boodschappen doen en in de vrije tijd activiteiten ondernemen. De fiets komt via de stichting Prisma in Drunen beschikbaar", aldus Richard Zoet van de Rotary Heusden.

Traditional jazz op de Visbank/ Boekenmarkt Heusden

Traditional jazz op de Visbank/ Boekenmarkt Heusden © Hans van den Eeden