© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Rotary Santa Run 2021

De Rotary Santa Run gaat dit jaar ook gewoon door! 

Evenals vorig jaar moeten we rekening houden met veranderende COVID regels, maar door de gekozen opzet kan het ook dit jaar zeker doorgaan. We blijven lopen voor het goede doel en het kerstgevoel omarmen. 

Rotary Santa Run 2021!

Op zaterdag 18 december lopen 500 Santa’s niet één parcours, maar gaan ze op pad om kerstpakketten te bezorgen door heel Houten en lopen ze ook voor EpilepsieNL, ‘Samen het leven van mensen met epilepsie beter maken’.

Als deelnemer van de Santa Run kun je mensen aandragen voor een kerstpakket. Denk bijvoorbeeld aan iemand die het volgens jou verdient om een kerstpakket te ontvangen en/of mensen voor wie een extraatje in de feestmaand heel welkom is. Maak er een leuke verrassing van.

Hoe het werkt!

Het is de bedoeling dat jij, in Santa Claus pak, het kerstpakket bezorgt bij diegene die je voordraagt. Op drie verschillende locaties in Houten kun je zelf het kerstpakket en Santa Claus pak ophalen. Je wordt ontvangen met warme chocolademelk en een versnapering waarna je direct het kerstpakket kunt gaan afgeven. 

Door de vrijgevigheid van onze sponsoren kost het kerstpakket maar € 10 inclusief Santa Claus pak en kun je met een kleine extra bijdrage, het ook door een (sport)club laten brengen.

MELD JE NU AAN OP www.santarunhouten.nl