Zaterdag 6 juni: 1,5 meter Cleanup Challenge - Huizen Schoon en Rotary EndPlasticSoup

Zaterdag 6 juni: 1,5 meter Cleanup Challenge - Huizen Schoon en Rotary EndPlasticSoup

Graag nodigen Huizen Schoon en Rotary Gooimeer u uit om op zaterdag 6 juni mee te doen met de "1.5 meter Cleanup Challenge", gewoon thuis, op straat, in het park, en in je eigen buurt om plastic en ander zwerfafval op te ruimen.

Afbeelding met tekst, teken

Automatisch gegenereerde beschrijving

1.5 METER CLEANUP CHALLENGE!

Wereldwijd komen veel mensen in actie om alleen, in tweetallen of kleine groepjes de 1,5 meter om hun heen schoon te maken en het plastic en ander zwerfafval op te ruimen, alleen of met anderen (uiteraard wel op veilige afstand), binnen of buiten. 

Zo willen we aandacht vragen voor het enorme plasticprobleem en laten zien dat we ook in Huizen het Samen Doen, People of Action, en zo een bijdrage leveren aan de oplossing.

IEDEREEN KAN MEEDOEN!

Heb je zin om mee te doen, kom dan op zaterdagmiddag 6 juni om 13.30 uur naar Gooilandweg 248. Samen met mensen van Huizen Schoon en Rotary Gooimeer gaan we op verschillende plaatsen in Huizen aan de slag. Wij zorgen voor een grijper, een paar handschoenen, een geel hesje en een vuilniszak. Je kunt alleen, met zijn tweeën of in een klein groepje lopen. Ruim al het plastic afval op binnen jouw 1,5 meter, op straat, in de berm en in het park. Wees voorzichtig voor het verkeer en zorg dat je steeds 1,5 meter afstand van elkaar houdt.

Foto’s

Maak een leuke foto/selfie en/of het verzamelde plastic, stuur de foto naar endplasticsoup@gmail.com of zet direct een bericht op je eigen social media met #EndPlasticSoup #Rotary #PeopleofAction of Instagram #EPSendplasticsoup

Wij plaatsen zoveel mogelijk foto’s op de website en Facebook pagina’s van Huizen Schoon en Rotary Gooimeer en hopen dat we aan het eind van de actiedag veel plastic afval hebben opgeruimd en bewustwording hebben gecreëerd, ook in deze Coronatijd. Samen hebben we zo een leuke, positieve actie met een knipoog en een glimlach naar de serieuze werkelijkheid waarin we nu leven.
Heb je zin om mee te doen?

Websites

Huizenschoon.nl - http://www.huizenschoon.nl/acties/

Rotary Gooimeer - https://www.rotary.nl/huizengooimeer/

Rotary EndPlasticSoup - https://endplasticsoup.nl

Video

Zie ook de video: Rotary EndPlasticSoup Actiedag 6 juni 2020 - 1.5 meter CleanUp Challenge - vanaf de haven in Huizen. 

Afbeelding met schermafbeelding, mensen

Automatisch gegenereerde beschrijving