© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Oldtimerrallye op 13 juni 2021

Twee-Landen-Tocht 13.06.2021

 Een toeristische tocht door de Duits-Nederlandse Grensregio

– in samenwerking met het realize festival 2021 –

De Duits-Nederlandse Rotaryclub Kerkrade-Herzogenrath Eurode nodigt u op 13 juni 2021 uit voor een ongeveer 80 kilometer lange toeristische rit door de schilderachtige grensregio van Nederland en Duitsland. Deze trip vindt plaats in het kader van het Realize Festival 2021, dat van 11 tot 13 juni gehouden wordt. Na genoten te hebben van deze tocht kunnen alle deelnemers zich ook verheugen op de culinaire en culturele hoogtepunten van dit festival.

Er wordt gereden via een logboek met „Chinese tekens“ zonder oriëntatieopdrachten. Behalve een vragenlijst over de route zijn er ook opdrachten en rechts van de straat (in uitzonderingsgevallen links van de straat) staan er controleposten.

Datum:            zondag 13 juni 2021

Startgeld:        € 110 per team,

€ 90 voor een auto met het bouwjaar 2000 of eerder

Het startgeld is van toepassing op een team dat bestaat uit een rijder en een bijrijder. Voor een extra inzittende wordt € 20 per persoon in rekening gebracht. Het startgeld wordt bij niet deelname aan de tocht niet teruggestort. De totale opbrengst uit deze tocht komt ten goede aan de sociale projecten van de club. Uiteraard houden wij ons voor aanvullende donaties aanbevolen.

Maximaal kunnen 50 teams deelnemen.

Vanwege het beperkte aantal deelnemers verzoeken wij u spoedig uw aanmelding te verzorgen, inclusief een korte beschrijving en foto van de auto voor onze website en social media.

Het aanmeldingsformulier kan hier gedownload worden. U kunt zich ook zonder verdere verplichting via een eerdere aanmelding verzekeren van een startplek.

Contactpersoon:
Rotary Eurode Kerkrade Herzogenrath
Dr.-Ing. Arne Berger
E: arne@arne-berger.de
T: +49 176 22153313