© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Onze voorzitter: Margreet den Hartog

Maatschappelijke betrokkenheid is haar van kinds af aan met de paplepel ingegeven. Ze maakte carrière als maatschappelijk werkster, was vestigingsmanager bij uitzendbureau Dactylo en parallel daaraan liep haar politieke loopbaan bij de Partij van de Arbeid want ze komt uit een rood nest en als vanzelfsprekend is de PvdA de partij waarmee ze zich het meest verbonden voelt. Na verschillende functies is ze nog steeds actief voor de PvdA in de lokale politiek. "Misschien ben ik idealistisch, maar ik zou zo graag willen dat we elkaar beter begrijpen en het kunnen opbrengen om elkaars zorgen te delen als dat nodig is."

Rotaryclub Kinderdijk is een club van mannen en vrouwen. Met op dit moment 32 leden zetten we ons met enthousiasme, betrokkenheid en aandacht voor elkaar en voor onze directe omgeving in om tezamen verschillende maatschappelijke projecten te helpen realiseren en onze zichtbaarheid daarmee te vergroten. Wij komen wekelijks bijeen in restaurant Het Wapen van Alblasserdam.

Wij verwachten dit jaar enthousiaste nieuwe leden te kunnen verwelkomen die onze uitgangspunten ondersteunen en een uitdaging niet uit de weg gaan.

Wil je je horizon verbreden en je met ons inzetten voor goede doelen in een gezellige, dynamische club neem dan contact op met ons.