© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Wij zijn RC Kinderdijk

Rotary anno nu: Rotaryclub Kinderdijk

Het is helemaal niet moeilijk om Rotaryclub Kinderdijk te beschrijven: een club van 32 mensen die zich willen inzetten voor de wereld om ons heen. Hoe? Bijvoorbeeld door geld in te zamelen voor een goede doelen. Of om zelf te handen uit de mouwen te steken. Of om anderen op weg te helpen door je eigen netwerk te gebruiken. Elitair? Als het aan ons ligt niet!


Rotaryclub Kinderdijk heeft de afgelopen jaren aan talloze projecten meegewerkt. Vaak vinden deze in Nederland plaats, soms kijken we over de grenzen heen. Zo hebben we water en saniteit aangelegd in Takrouna, Tunesië. En dragen ons steentje bij aan het internationale Rotary-project: Polio de wereld uit. En dichter bij huis bezorgen we de ouderen onder ons een gezellige dag. Of gaan we in het kader van ‘NL doet’ schilderen. Een recentelijk project is de Fiets Molentocht, waarbij we geld ophalen voor niet-mobiele terminale patiënten om hun laatste wens te mogen vervullen. Elitair? Als het aan ons ligt niet!


Rotaryclub Kinderdijk biedt kansen en uitdagingen aan mensen die het leuk vinden te sparren en samen te werken met anderen vanuit diverse beroepsgroepen. Of het nu gaat om onderwijs, openbaar bestuur, theater, eventmanagement, gezondheidszorg of bedrijfsleven. Om maar wat te noemen. We respecteren elkaars eigen wijsheid en kijken niet naar geloof, sexuele voorkeur of achtergrond. Elitair? Juist niet!


Misschien is Rotaryclub Kinderdijk ook wel wat voor jou. Bijvoorbeeld als je open staat voor maatschappelijke ontwikkelingen. Of als je het leuk vindt jouw netwerk te delen met die van een ander. Met zo’n groep op te trekken is gewoon en bijzonder tegelijk.


Lijkt het je wat om ook lid te worden? Kijk dan eens op de nieuwe leden pagina.