© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Filmfestival 2022 uitgesteld!

2022 FILM FESTIVAL KOGGENLAND uitgesteld

Film Festival Koggenland 2022 wordt uitgesteld!

Het geplande Film Festival Koggenland (FFK)- editie 2022, wordt een jaar uitgesteld.

“Van uitstel komt afstel” … maar dit geldt dus niet voor het derde Film Festival Koggenland (FFK)!!

In goed overleg met de betrokken horecaondernemers en Rotary Koggenland, is besloten om het derde Film Festival Koggenland (FFK) dit jaar, door de Corona beperkingen, niet plaats te laten vinden. Alle betrokkenen hadden het graag anders gezien. Maar we kunnen niet anders dan het FFK, een jaartje uit te stellen.

Door het succes van de twee eerdere FFK edities, kijken alle partijen weer uit naar het bundelen van de krachten voor een derde FFK.

Rotary Koggenland en de lokale horeca, hebben inmiddels al meerdere evenementen samen georganiseerd en hebben daardoor een goede band.

De samenwerking bij de eerdere FFK edities was top! Rotary regelde de; films, apparatuur, vervoer, Dj’s, extra handjes en de PR, en de horeca zorgde voor drankjes/hapjes/diners en de locaties.

De derde FFK editie zal 28-29-30 januari 2022 plaatsvinden. Voor meer informatie, over FFK en andere lokale Rotary activiteiten, volg de social media kanalen van Rotary Koggenland of bezoek de website.

Stay safe!

Namens de horecaondernemers van: Eetcafé 70/Les Deux Ponts, Villa Groet, Café d’Ontmoeting, Brasserie De Grost, Café Julius

en alle leden van Rotary Club Koggenland