© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Dorpsdiner 29 mei 2016

29 mei 2016: Dorpsdiner op de Brink

Met de lancering van een nieuwe website begin april is de inschrijving van het traditionele Dorpsdiner op de Brink weer gestart. Dit jaar vindt het diner plaats op zondag 29 mei.

Het is de 11e keer dat Rotary Laren-Blaricum het evenement organiseert.

Zoals ieder jaar wordt ook dit keer het plein voor de Sint Jansbasiliek voor 1 avond omgetoverd tot een feeërieke ambiance. Kerkhof Laren, kwekerij De Limieten en Sytske Bloembinderij staan garant voor luxueuze en feestelijke decoraties.

Ruim 600 gasten kunnen genieten van een culinair viergangen diner dat dit jaar wordt verzorgd door Loetje Laren, Gastrobar Anton, Nick Vollebregt Jazz café en patisserie Jane. De prijs van het diner bedraagt slechts 29,50 Euro. Hiervoor krijgen de deelnemers bij aankomst ook een welkomstdrankje, zijn er lekkere hapjes én is er ijs bij de ijskar. Drank is voor eigen rekening.

Bij de vaste deelnemers van het Dorpsdiner is het inmiddels bekend dat witte kleding passend is bij het Dorpsdiner. De organisatie verwacht een groot aantal deelnemers en dat de kaartjes weer snel van de hand zullen gaan. Ga daarom voor meer informatie en inschrijven snel naar www.dorpsdiner.nl.

De opbrengst van het Dorpsdiner gaat mede dankzij de deelnemers en een groot aantal sponsoren naar het project Wateroogst project in Woreda Bena Tsemay in Ethiopië. Hierdoor zullen twee zanddammen worden gerealiseerd met handpompen, veeroosters en droge latrines, een watertank en water-training voor de bewoners in het district. De Rotary club Laren-Blaricum werkt in dit verband samen met de clubs Huizen-Gooimeer, Centaurea (Blaricum), Baarn-Soest, Soestdijk en de Rotary club van Addis Abeba.

Meer informatie: Karel Loeff, karel.loeff@planet.nl of 06 21 81 23 23