© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Gratis kindervoorstelling in Singer op 25-1-2015

Zondag 25 januari 2015 Kindervoorstelling Singer Laren Theaterzaal 13.30 of 16.00 uur

Speciale kindervoorstelling:

‘Oh nee, niet weer een boek!’

Deze musical voor kinderen van 4 tot 9 jaar gaat over Olifant, die tot zijn grote schrik op zijn verjaardagsfeestje van al zijn vrienden alleen maar boeken krijgt. ‘Dit is toch wel de stomste verjaardag ooit’, denkt hij en stuurt iedereen naar huis. Als hij eenmaal toch stiekem in een boek begint te lezen, opent hij een wereld vol fantasie en wordt hij meegenomen in de avonturen van een griezelboek, een grappig boek, een zielig boek, een romantisch boek en zelfs een kookboek. In een decor van grote boeken brengt jeugdtheater ‘Het Blauwe Paleis’ met veel humor en live muziek alle verhalen tot leven en zien kinderen hoe geweldig boeken zijn.

De voorstelling is een bewerking van het gelijknamige kinderboek (met CD) van Magali de Frémery, dat in 2013 werd uitgeroepen tot beste voorleesboek. Zij vertaalde haar boek naar een musical en speelt zelf de hoofdrol. Na de voorstelling kunnen de kinderen de acteurs ontmoeten, met hen op de foto en het verjaardagsfeestje van Olifant meebeleven.

Het gaat om een speciale voorstelling voor basisscholen in Laren en Blaricum op zondag 25 januari 2015. Toegang is gratis, zolang de voorraad strekt, dankzij enkele gulle sponsors. De opbrengst van deze benefietvoorstelling wordt gebruikt om in de toekomst meer kindervoorstellingen en kinderworkshops te geven in het Singer theater. Er zijn deze middag 2 voorstellingen: de eerste begint om 13.30 uur en de tweede om 16.00 uur.

Kaarten bestellen kan alleen online. Stuur een e-mail naar: theaterkassa@singerlaren.nl onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer en het aantal kaarten (maximaal 4 per gezin, maximaal 1 volwassene als begeleider). U krijgt de digitale kaarten toegemaild. Wees er snel bij, want op = op.

C:\Users\Vermeer\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\IMG_5124.jpg

Jeugdtheater Het Blauwe Paleis. Acteurs/muzikanten: Magali de Frémery, Irma Hartog, Loulou Rhemrev, Nicky ten Bosch en Philip ten Bosch.

Kaft van het ‘voorleesboek van het jaar’ 2013.

Mede mogelijk dankzij sponsoring van Rabobank Noord Gooiland: klik naar de website https://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/noordgooiland/