SYNCHRONISEER LEAD MET ROTARY INTERNATIONAL

SYNC

Eindelijk, na veel te lang wachten kunnen we dan nu officieel aankondigen, dat, indien een Rotaryclub dat zelf wenst, de gegevens uit onze LeAd automatisch gesynchroniseerd kunnen worden met de gegevens bij Rotary International.

EENMALIGE ACTIE DOOR IEDERE ROTARYCLUB


Zorg -uiteraard- dat LeAd op orde is en niet alleen met de gegevens van de leden, maar ook de clubgegevens, zoals plaats van bijeenkomst, tijd etc en zorg er ook voor, dat de bestuursleden van het lopende clubjaar én van het komende clubjaar tijdig in LeAd ingevoerd zijn.

https://youtu.be/YqBMqHacelU

C:\Users\Schrijver\Desktop\videos\data\thumbnails\7.png
Hoe voer ik ook alweer
het nieuwe Bestuur in?

WAT MOET ER GEDAAN WORDEN

Ga naar WWW.ROTARY.ORG en log daar in. De meeste clubsecretarissen hebben een account bij Rotary International en zij zijn ook de functionarissen, die over clubrechten beschikken bij R.I.

1.

Ga, naar inloggen via Manage naar

2.

Club Administration

3.

Ga op de volgende pagina naar de sectie CLUB & MEMBER DATA en kies bij Update Club Data voor Edit vendor partner organization

4.

Kies dan op het volgende scherm voor Add Partner Organization

5.

Kies dan bij Partner Organization voor SEMDA NETHERLAND

6.

En vergeet dan vooral niet onderaan de pagina de nieuwe instelling te bevestigen.

Indien nu bij Partner Organization SEMDA NETHERLANDS wordt vermeld, dan is de tijd van dubbele administratie eindelijk voorbij.

N.B.:

Bij de 1e controlerun wordt door het systeem rekening gehouden met vertrokken leden in een periode van 365 dagen. Het zou dus best zo kunnen zijn, dat uw Rotaryclub langere tijd de gegevens bij Rotary International niet heeft bijgewerkt en dat er dan nog leden vermeld staan bij RI.

DEZE DIENT U DAN NOG HANDMATIG AF TE MELDEN, ANDERS WORDEN DEZE LEDEN NOG ALTIJD MEEGENOMEN OP DE HALFJAARLIJKSE NOTA’S VAN R.I.

Na de gehele procedure goed doorlopen te hebben kunt u zich concentreren op LeAd

Download:

a.

De hier gebruikte schermafdrukken zijn ook opgenomen in een pdf-bestand en dat kunt u hier downloaden.

b.

Indien u niet over het vereiste account beschikt, dan kunt u in dit pdf-bestand lezen, hoe dit aangevraagd kan worden.