© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Vaartochtje op de Linge

Vaartochtje op de Linge voor twaalf deelnemers dagbesteding De Klimop

Afbeelding met tekst, persoon, buiten, staand

Automatisch gegenereerde beschrijving

Dagelijks komen er bezoekers naar De Klimop van het Rivas in Leerdam voor dagbesteding.  Voor twaalf deelnemers heeft de Rotaryclub Leerdam op dinsdag vijf oktober 2021 een vaartocht op de Linge gehouden. De deelnemers werden professioneel begeleid door drie medewerksters van De Klimop. De medewerksters werden op hun beurt weer bijgestaan door vier leden van de Rotaryclub Leerdam. Aan boord werden de deelnemers getrakteerd op koffie met gebak en al varende genoot men van het uitzicht en van een heerlijke lunch. Voor iedereen werd het een geslaagde dag. Taxi Haars vervoerde iedereen kosteloos van en naar de rederij.